Stefanie's Blog

Mijn favoriete bezigheden

Holland in da Hood

Sinds kort ben ik door een vriend naar het programma ‘Holland in da Hood’ aan het kijken. Holland in da hood is eigenlijk pure uitlach televisie waarbij enkele wannabe rappers uit Nederland naar L.A. trekken om het te maken als rappers. Het komt er een beetje op neer dat het allemaal mannen zijn die rappers in Amerika idealiseren maar zelf veel te ‘white’ zijn om iets te worden.

Ze vergelijken hun eigen vooral met Eminem omdat hij een blanke rapper is die het gemaakt heeft maar daar zijn ze naar mijn mening toch ver van af. De meeste kunnen ook niet rappen, niet omdat ze amper Engels kunnen want in het Nederlands lukt het ook niet echt. Toch vinden ze allemaal dat ze het allemaal zijn, stoere mannen uit Nederland maar wanneer ze in ’the hood’ van L.A. aankomen doet de helft al in hun broek.

De hele show lang moet je bijna lachen met wat die mannen allemaal zeggen en doen en vraag je je eigen af hoe het mogelijk is. Het komt er op neer dat ze op het einde een wedstrijd winnen en doorstoten om een echte artiest te worden. Voorlopig is de serie nog te zien op rtl in Nederland of op Youtube maar ik kan wel aannemen dat Holland in the hood nog naar België komt.


Categorised as: TV


One Comment

  1. Stefanie DK schreef:

    LOL DONKAMENTS!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *