Stefanie's Blog

Mijn favoriete bezigheden

Deze post gaat over Appels!

pink ladyEcht appels dus he, geen Apples. Ik ben ook wel iPhone owner en ik ben er nog altijd zeer gelukkig mee, maar echt veel ken ik er ook niet van hoor. Gewoon dat het werkt en dat ik ermee kan Facebooken en Twitteren en internetten en kei mooie foto’s maken! Maar goed, het ging over appels gaan.

Ik let niet echt op wat ik eet: thuis eet ik wat de pot schaft en dat is gewoonlijk gezonde en lekkere basic food. Maar ik eet wel veel fruit want dat is gezond en vitamientjes krijg je ermee binnen en eigenlijk vind ik het ook gewoon  lekker. Mij favoriete fruitje is een appel. Ik eet ook graag kiwi en banaan, maar banaan liefst met bruine suiker en dan is het natuurlijk minder gezond al… 🙂 Appels zijn echter niet zomaar appels. Er zijn echt belachelijk veel soorten! Vroeger vond ik de Granny Smith de beste, niet per se omwille van de zure smaak maar wel omdat die een vaste textuur heeft. Ik hààt het dat bij een appel zoals Jonagold een hapje soms uiteen lijkt te vallen in je mond, bah! Maar ik vond  de zoete smaak veel beter. Ik heb dus recent de Pink Lady ontdekt, en behalve een leuke naam is dat ook nog eens een heel aangename lekkere appel! Textuur van een Granny Smith maar met een zoete smaak! Heerlijk!

Trouwens, een barbecue-tip: je kan een appel fijn snijden, en een witloofstronk snipperen, en als je die twee bij elkaar doet met wat saladedressing of mayonaise heb je echt een zalig bijgerechtje! Het moeten niet altijd sla, tomaten en geraspte wortelen zijn he!


Categorised as: Apple, Eten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *