Stefanie's Blog

Mijn favoriete bezigheden

Serena doet het weer!

tennis wimbledonEen blogberichtje heet van de naald: Serena Williams heeft Kvitova naar huis gespeeld op Wimbledon! De voetbal van de voorbije paar weken kon me niet bekoren, maar Wimbledon probeer ik wel een beetje te volgen. Spijtig genoeg mogen we op het werk niet naar tv kijken, dus ik moet het achteraf bekijken of in het weekend. Ik volgde het al wel langer, nog voor onze Belgische tennissters echt populair werden hoor. Voor onze twee, Henin en Clijsters, heb ik altijd wel veel sympathie gehad. Ik vind het wel een beetje spijtig dat Clijsters er geen punt achter kan zetten momenteel. Het is leuk geweest. Nu ja, ze zal zich amuseren en het zal nog wel opbrengen zeker?

Van de Williams zusjes ben ik ook al lang fan. Ik hoor veel stemmen opgaan dat het geen sympathieke meisjes zijn en dat het halve mannen zijn, maar als je kijkt naar wat die twee doen om er te geraken, dan hebben ze alles dubbel en dik verdiend. Die trainen echt als GI’s gewoon, kei hard voor zichzelf, en doordat ze er zo agressief voor gaan lijken ze inderdaad wat stuurs. Maar dat is puur omdat ze zo’n gedreven mentaliteit hebben. Ik wou dat ik zo kon zijn soms, ik heb helemaal niet zo’n sterk karakter. Als ik iets ga doen van sport ben ik het meestal al beu nog voor ik goed en wel begonnen ben. 🙂

Om dus maar te zeggen, ik volg het, Wimbledon.

Verder is ook de kogel door de kerk wat de vakantie betreft: ik ga mee met mijn ouders en ga hen overtuigen om hier en daar naartoe te reizen. Of misschien krijg ik ze wel warm voor een rondreis, maar dan zal ik het wel goed moeten plannen. Ons mama houdt niet zo van ergens aankomen en niets voorbereid hebben. Maar ik kan dat wel. Ik zal eens zien!


Categorised as: TV


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *