Stefanie's Blog

Mijn favoriete bezigheden

Echte winterlaarzen…

sneeuw schoenenMet al die sneeuw de voorbije winter, heb ik gemerkt dat ik een paar schoenen mis in mijn collectie… Ik dacht in december dat er wel geen sneeuw meer zou komen, maar die sneeuw komt altijd maar later en later zo lijkt het wel. Straks is het zomer in de winter! Maar dus: ik heb geen sneeuwlaarzen. Ik heb werkelijk geen enkel paar schoenen waar ik deftig in de sneeuw mee kan gaan. Ik draag lage botjes met een kort hakje als het sneeuwt, maar die zijn dus ook niet plat. En ja, die zien er ook al kei mottig uit natuurlijk…

Het wordt dus tijd voor het aankopen van een paar laarzen waar ik lekker warme voetjes mee kan hebben in de sneeuw. Maar er is een probleem. Al die sneeuwdingen zijn kei lelijk… Uggs, lelijk. Moonboots, lelijk. Maar het zal wel moeten dus we zullen daar niet over zagen. Het minst lelijk vind ik Uggs denk ik, maar die kunnen naar het schijnt helemaal niet tegen sneeuw en regen enzo.  Weet er iemand in hoeverre dat is? Gaan die daar echt van kapot, heb je natte voeten, of wordt de stof er wat lelijker van? Want als het gewoon dat laatste is, is het niet erg: dan vervang ik ze wel op termijn.

Moonboots zijn écht water- en sneeuwdicht, maar serieus, dat is toch echt te lelijk voor woorden? Daar wil ik nog niet dood mee gevonden worden, haha!

Als ik dus positieve feedback krijg op die Uggs, dan worden het die. Jaja, first world problems.


Categorised as: Fashion


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *