Stefanie's Blog

Mijn favoriete bezigheden

Wat te doen bij een bad hair day?

Er staat wekelijks wel eens een artikel in een of ander vrouwentijdschrift over wat te doen bij een bad hair day. Ik vind die tips echter nooit echt bruikbaar. Ja, je kan een sjaaltje op je hoofd knopen, maar tenzij je wil bekeken worden als bomma of diva vind ik dat toch niet echt een serieuze optie… Bad Hair DayIn de boekjes is dat misschien wel fashionable, ik ga er alleszins niet mee op straat komen. Hier zijn dus mijn ECHTE tips om een bad hair day te lijf te gaan…

Droogshampoo

Droogshampoo is een soort verstuifbare poeder die je in je slecht liggend haar spuit, even laat inwerken en daarna “uitkamt”. Met dat uitkammen bedoel ik in model brengen. Niet te wild doen of je kamt het “volume” er zo weer uit. Werkt ook perfect als je je haar eigenlijk zou moeten wassen en je hebt niet echt de tijd.

Opsteken

Hoera voor Selah Sue! Sinds zij bekend is, zijn vogelnest-kapsels helemaal hot – hoe hoger hoe beter! Werkt wel alleen als je daar haar genoeg voor hebt natuurlijk. Koop je wat speldjes in alle soorten en formaten, met vlindertjes, strass, kleurrijk of juist heel simpel, en pluk losjes wat stukken haar omhoog. Komt goed!

Staartje

Niks mis met een ouderwets simpel staartje hoor. Doe het à la Astrid Bryan, en pin je voorste haar met veel volume naar achteren met een speldje. Instant rock effect.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een oplossing die je altijd uit de nood helpt. Extensions bijvoorbeeld: ziet er àltijd goed uit, als je ze tenminste wat wil onderhouden. Ik ga voor deze optie kiezen deze zomer! Ik plan dan een bezoek aan Haarkliniek Madena: zij zijn werkelijk experts inzake extensions. Ik hoop dat ze mij een goede kleur en look kunnen adviseren maar ben daar zo goed als zeker van!

Can’t wait!


Categorised as: Haarverzorging


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *