Stefanie's Blog

Mijn favoriete bezigheden

Quetzal is hemel op aarde

chocoladeZij die van chocolade houden, stop nu onmiddellijk met surfen op het internet!! Ik heb wat voor jullie J and you’re gonna like it, daar ben ik zeker van! Onlangs was ik in Antwerpen, gewoon voor een dagje uit. Je kent dat wel: het is goed weer, je doet wat terrasjes met vrienden, je gaat wat winkeltjes afschuimen en ga zo maar verder. Wel, toen we op zoek waren naar een perfect eerste terrasje, stootten we op dat van Quetzal: de chocoladebar!

Je hoort het goed: een chocoladebar!! Het water loopt je toch ook al in de mond als je het woord chocolade hoort? Wij hadden net hetzelfde probleem toen we geur opsnoven die langs hun deur ontsnapte naar buiten. Zo heerlijk zoet, zo’n vol aroma… dat moésten we gewoon een keertje uitproberen! Toen we binnenkwamen, bleek dat de geur afkomstig was van verse chocolade, en niet zo maar eentje, maar vijf! Er was witte, melk, bruine, pure en de special van de maand: karamel!

En die kon je gebruiken voor ALLES!! Voor op je – versgebakken – brownie, voor in je – verse – chocolademelk, voor op je ijsjes, voor in je milkshakes en ga zo maar verder. Ideaal toch?? Hun slogan is niet voor niets there’s more to life than chocolate, but not right now: als je er voorbij paradeert, dan is een stop onvermijdelijk 🙂 . Mijn vanille-ijsje met stukjes banaan en slagroom was overheerlijk, zeker in combinatie met het potje lopende, verse chocolade dat ik erbij kreeg geserveerd. De warme chocolade stolt op het ijs, waardoor je al even overheerlijke, harde chocolade krijgt.

Och, een absolute must voor iedereen die in Antwerpen rondloopt en het goede nieuws is: in Leuven en Gent heb je er ook al eentje! Dus ben je meer fan van deze plekken? Dan heb je er een goed excuus bij om deze steden eens een bezoekje te brengen 🙂 !


Categorised as: Eten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *