Stefanie's Blog

Mijn favoriete bezigheden

Masseren met etherische oliën…

U wilt graag even ontsnappen van de stress? Dan zijn etherische oliën precies datgene wat u zoekt! Deze oliën worden uit verscheidene delen van planten gehaald (bloemen, bladen, wortels, schors, … ) en zijn dus volledig natuurlijk. Verdamp de olie voor de massage of gebruik ze in bad, en laat uw reukzin een unieke ervaring beleven.

massage met massagekaarsBelangrijk: ’t is cruciaal de juiste hoeveelheden te gebruiken – teveel kan slecht zijn voor uw huid!

Volwassenen: maximum 10 druppels in bad, 3 ml etherische olie per 100 ml plantaardige olie

Kinderen: maximum 5 druppels, 3 ml etherische olie per 100 ml plantaardige olie

Opgelet: zwangere vrouwen dienen eerst hun huisarts of aromaspecialist te contacteren alvorens ze etherische oliën gebruiken. Gebruik de etherische oliën niet in het badje van uw baby.

Mijn persoonlijke favoriet is om deze dus te gebruiken bij een massage. Je hebt heel wat professionele massageolies met etherische olie, maar nog gezelliger en waarschijnlijk ook romantischer (hihi) is een massagekaars met etherische olie. Als je een merk kiest dat veilig is voor de huid dan is het naast aromatherapie ook nog eens een heerlijk en intiem moment met de partner. What more can you want?

 


Categorised as: Verzorging


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *